Symfoniorkestret runder sæsonen af og siger farvel til chefdirigenten

Johannes Wildner. Pressefoto
Johannes Wildner. Pressefoto
15. juni 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderjyllands Symfoniorkesters chefdirigent, Johannes Wildner, afrunder sæsonen og sin karriere som chefdirigent når han til Skt. Hans fører publikum og orkester igennem aftenen med festlige symfoniske værker og virtuose soloer, hvor aftenens tenor sørger for gnistrende og medrivende sang.

Johannes Wildner har været ansat som chefdirigent i fem år, nemlig siden sæson 2019/2020. Han studerede violin og musikvidenskab i Wien og Italien, har en doktorgrad i musikvidenskab og har været ansat som violinist hos de famøse Wiener Philharmonikerne og orkestret i Wiener Staatsoper.

Artiklen fortsætter under annoncen

Symfoniorkestret vil gerne sige en stor og varm tak til Johannes Wildner for fem års tro tjeneste. Vi ønsker ham al held og lykke i fremtiden, og vi glæder os til et gensyn med ham til Skt. Hans Koncerten i 2025!

Der er ingen andre oplysninger at videregive om en ny chefdirigent. Orkestret oplyser vi om, så snart det er muligt, skriver Symfoniorkestret i en pressemeddelele

Til koncerten er tenoren Anders Kampmann solist. Kampmann er en dygtig og anerkendt solist, og har for nylig vundet tredjeprisen i The Lauritz Melchior International Singing Competition i Aalborg. Han vil være solist i skønne operette-uddrag fra Franz bl.a. Franz Lehárs Smilets Land og Giuditta. Orkestret spiller desuden også sprudlende værker af Kodály, Johann Strauss d.y. og H.C. Lumbye.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerten sluttes  – traditionen tro – af med øl, pølser og fællessang ude ved sundet.

Læs mere og find billetter på orkestrets hjemmeside.

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...