Symfoniorkestret spiller koncert med Schleswig-Holsteinisches Sinfonieorchester

12. maj 2022 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester og Schleswig-Holsteinisches Sinfonieorchester samles til ét stort orkester og inviterer til et massivt koncertprogram bestående af William Waltons Belshazzar’s Feast og Richard Strauss’ tonedigt, Ein Heldenleben.

Koncerten finder sted tirsdag den 24. maj i Koncertsalen i Alsion.

Sønderjyllands Symfoniorkester har altid været et mindre symfoniorkester. Dette medfører, at man for at kunne opføre de helt store symfoniske værker af komponister som blandt andre Sjostakovitj eller Mahler allerede tilbage i 1965 rettede henvendelse til Schleswig-Holsteinisches Sinfonieorchester und Landestheater i Flensborg om et samarbejde, skriver symfoniorkestret i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det samarbejde har siden fungeret som en  årligt tilbagevendende produktion og denne gang er det med de to massive mesterværker: Waltons oratorie Belshazzar’s Feast for baryton-solo, kor og orkester samt Strauss´ tonedigt for stort orkester, Ein Heldenleben.

Du finder billetter på Sønderjyllands Symfoniorkesters hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...