Symfoniorkestrets sæsonprogram afsløres i Alsion den 18. april

18. marts 2020 Samfund

Som følge af regeringens tiltag mod coronavirussmitten udskyder orkestret lanceringen af den kommende sæson til lørdag den 18. april kl. 10.00-13.00 i Alsion.

På dagen løftes sløret for det nye sæsonprogram, som blandt andet byder på highlights med en god blanding af værker fra forskellige perioder og med forskelligt udtryk – fra de mindre værker for reduceret besætning, over symfonier og solistkoncerter til værker for kor, skriver symfoniorkestret i en pressemeddelelse.

Kl. 10.00 åbnes der op for billetsalget til den kommende sæsons koncerter og i år afrundes sæsonlanceringen med Pro Musica-koncert i koncertsalen kl. 12.30.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderjyllands Symfoniorkester følger de officielle udmeldinger og tiltag fra regeringen og man kan holde sig opdateret på seneste nyt om coronasituationen i forhold til orkestrets aktiviteter og koncerter på orkestrets hjemmeside www.sdjsymfoni.dk.

HUSK – støt den lokale handel! 

INFORMATION OM COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Artiklen fortsætter under annoncen


Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
SønderborgNYTs Corona-kategori

Lad os stå sammen – hold afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Post- og pakkebutikken i Borgen lukket fra søndag

18. maj 2022 Erhverv

Søndag den 22. maj er sidste åbningsdag i post- og pakkebutikken Borgen Welcome, i Borgen Shopping. ”Vi har igennem de snart fire år, som postbutikken har været drevet i centret, set en tendens i kundernes ønsker til modtagelse af pakker, som er gået i retning af, at man ønsker, at pakken kan leveres på en […]

Læs mere...