Syng med i en gratis gospel-workshop

3. august 2020 Kultur

Onsdag den 12. august og torsdag den 13. august tilbyder Gospelfællesskabet Sønderborg workshops for børn, unge og voksne. Det er helt gratis at deltage og det er en rigtig god måde, hvor du kan prøve om gospel er noget for dig.

Underviserne på alle workshops er May Jeznach Madsen og Steffen Bay. May er leder i Gospelfællesskabet Sønderborg og dirigent i fire af Gospelfællesskabets fem kor. Steffen Bay har flere kor i Kolding og Middelfart og han har undervist på adskillige gospelworkshops i ind- og udland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Onsdagen

Kl. 16.30 – 17.00: Børn mellem 6 og 11 år

Kl. 18.30 – 20.30: Unge mellem 12 og 18 år

Torsdagen

Kl. 16.00 – 18.00: Voksne 1

Kl. 19.00 – 21.00: Voksne 2

Alle workshops foregår i Sønderborg Frikirke, skriver Gospelfællesskabet.

Det er på grund af Coronarestriktioerne nødvendigt at tilmelde sig til den workshop, man gerne vil deltage i. Det kan man gøre på Gospelfællesskabet Sønderborgs facebookside og på Sønderborg Frikirkes hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pressefoto: Sønderborg Gospelfællesskab

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Erhverv, Sønderborg

Kommunen rokerer i ledelsen

30. maj 2023 Erhverv

Carina Scheelke stopper den 10. juni som HR-chef i Sønderborg Kommune. Det er et ønske om at flytte tættere på børn og børnebørn, der gør, at Carina Scheelke rykker til Silkeborgområdet, hvor hun har fået job som afdelingsleder i Silkeborg Ungdomsskole. Derfor konstitueres Leder af Sundhedscenteret Christina Bakke som ny chef for HR i de […]

Læs mere...