Syng sammen med alle de andre i Ulkebølkoret

27. august 2016 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Ulkebølkoret søger nye sangere i alle stemmer til hyggeligt samvær om sang og musik.

Ulkebølkoret har øveaften torsdage fra kl. 19:30 til ca. 21.30 på Kløver-Skolen.

Ulkebølkoret synger efter noder, men man behøver ikke at kunne læse noder, og repertoiret spænder meget vidt fra klassisk kirkemusik til Benny Andersen og ungarske folkeviser, skriver Ulkebølkoret i en pressemeddelelse.

Ulkebølkoret deltager sædvanligvis i forårskoncerten på Alsion hvert år i maj og medvirker i et par kirkekoncerter ved adventstid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvert 2. år tager Ulkebølkoret på en forårsudflugt sammen med forskelligt indhold. I 2013 var koret i Amsterdam og i 2015 var koret på Fyn.

Ulkebølkoret blev stiftet i 1986 og består for tiden af ca. 35 sangere fordelt på 10 mænd og 25 kvinder og vil gerne have flere til at komme og være med. Ulkebølkoret, som er et 4-stemmigt voksenkor, bruger ikke optagelsesprøve, – det vigtigste er, at man er glad for at synge. Nye sangere vil blive taget godt imod, så man hurtigt falder ind i flokken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eventuelle spørgsmål kan stilles til korleder Hannelore Nissen-Berdiin på telefon 61307446 eller e-mail [email protected] og formand Peter Rehhoff, telefon 7442 7803 eller e-mail [email protected]

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...