Syng sammen med alle de andre i Ulkebølkoret

27. august 2016 Sundeved

Ulkebølkoret søger nye sangere i alle stemmer til hyggeligt samvær om sang og musik.

Ulkebølkoret har øveaften torsdage fra kl. 19:30 til ca. 21.30 på Kløver-Skolen.

Ulkebølkoret synger efter noder, men man behøver ikke at kunne læse noder, og repertoiret spænder meget vidt fra klassisk kirkemusik til Benny Andersen og ungarske folkeviser, skriver Ulkebølkoret i en pressemeddelelse.

Ulkebølkoret deltager sædvanligvis i forårskoncerten på Alsion hvert år i maj og medvirker i et par kirkekoncerter ved adventstid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvert 2. år tager Ulkebølkoret på en forårsudflugt sammen med forskelligt indhold. I 2013 var koret i Amsterdam og i 2015 var koret på Fyn.

Ulkebølkoret blev stiftet i 1986 og består for tiden af ca. 35 sangere fordelt på 10 mænd og 25 kvinder og vil gerne have flere til at komme og være med. Ulkebølkoret, som er et 4-stemmigt voksenkor, bruger ikke optagelsesprøve, – det vigtigste er, at man er glad for at synge. Nye sangere vil blive taget godt imod, så man hurtigt falder ind i flokken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eventuelle spørgsmål kan stilles til korleder Hannelore Nissen-Berdiin på telefon 61307446 eller e-mail nissen-berdiin@mail.dk og formand Peter Rehhoff, telefon 7442 7803 eller e-mail prehhoff@post.tele.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...