Syng sammen med alle de andre i Ulkebølkoret

27. august 2016 Sundeved

Ulkebølkoret søger nye sangere i alle stemmer til hyggeligt samvær om sang og musik.

Ulkebølkoret har øveaften torsdage fra kl. 19:30 til ca. 21.30 på Kløver-Skolen.

Ulkebølkoret synger efter noder, men man behøver ikke at kunne læse noder, og repertoiret spænder meget vidt fra klassisk kirkemusik til Benny Andersen og ungarske folkeviser, skriver Ulkebølkoret i en pressemeddelelse.

Ulkebølkoret deltager sædvanligvis i forårskoncerten på Alsion hvert år i maj og medvirker i et par kirkekoncerter ved adventstid.

Hvert 2.

Artiklen fortsætter under annoncen

år tager Ulkebølkoret på en forårsudflugt sammen med forskelligt indhold. I 2013 var koret i Amsterdam og i 2015 var koret på Fyn.

Ulkebølkoret blev stiftet i 1986 og består for tiden af ca. 35 sangere fordelt på 10 mænd og 25 kvinder og vil gerne have flere til at komme og være med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ulkebølkoret, som er et 4-stemmigt voksenkor, bruger ikke optagelsesprøve, – det vigtigste er, at man er glad for at synge. Nye sangere vil blive taget godt imod, så man hurtigt falder ind i flokken.

Eventuelle spørgsmål kan stilles til korleder Hannelore Nissen-Berdiin på telefon 61307446 eller e-mail nissen-berdiin@mail.dk og formand Peter Rehhoff, telefon 7442 7803 eller e-mail prehhoff@post.tele.dk

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Kommunes tilladelse til biogasanlæg i Kværs er ophævet

19. april 2021 Erhverv

Miljø- og Fødevareklagenævnet har truffet afgørelse efter miljøbeskyttelsesloven og ophæver Sønderborg Kommunes afgørelse af 27. juni 2019 om miljøgodkendelse og VVM-tilladelse for opførelse og drift af et biogasanlæg i Kværs og hjemviser sagen til fornyet behandling. Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse er endelig og kan ikke indbringes for anden administrativ myndighed. ”Vi modtog fredag afgørelsen fra […]

Læs mere...