Systematisk hærværk: Venstre udlover dusør

5. november 2017 KV2017 Skrevet af: Ole Kæhler

“Systematisk hærværk mod partiers plakater og bannere er normalt ikke noget vi kender til i Sønderborg kommune. Derfor irriterer det mig grænseløst, at de personer, der som en del af en demokratisk valgkamp, har brugt deres fritid på at hænge bannere og plakater op, nu skal se det systematisk hærværk som er sket natten til søndag”, siger Venstres borgmesterkandidat i Sønderborg kommune, Peter Hansen.

Fire bannere tilhørende Peter Hansen, Daniel Staugaard og Erik Krogh blevet skåret i stykker og flere plakater af Daniel Staugaard er ligeledes systematisk nedrevet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er fuldstændig uacceptabelt, det som er foregået. Derfor har vi også valgt at udlove en dusør på 5.000 kr., svarende til de værdier der er blevet ødelagt for. Beløbet udbetales, hvis der er nogen som kan give politiet oplysninger, der kan føre til opklaring af det systematiske hærværk”, siger Peter Hansen i en pressemeddelelse.

Hærværket er politianmeldt.

24. juli 2024 112, Sønderborg

Fejlalarm fik brandfolk ud af fjerene

24. juli 2024 112

Kort efter midnat, natten til onsdag, tjekkede brandmænd fra Station Sønderborg den store grå bygning på hjørnet af Kastanie Allé og Østergade i Sønderborg. “Den automatiske brandalarm var gået i gang, selvom der ikke var ild nogle steder”, siger Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Jeppe Jørgensen, til SønderborgNYT. Udover indsatslederen var der en enkelt brandbil og et […]

Læs mere...