Systematisk hærværk: Venstre udlover dusør

5. november 2017 KV2017

“Systematisk hærværk mod partiers plakater og bannere er normalt ikke noget vi kender til i Sønderborg kommune. Derfor irriterer det mig grænseløst, at de personer, der som en del af en demokratisk valgkamp, har brugt deres fritid på at hænge bannere og plakater op, nu skal se det systematisk hærværk som er sket natten til søndag”, siger Venstres borgmesterkandidat i Sønderborg kommune, Peter Hansen.

Fire bannere tilhørende Peter Hansen, Daniel Staugaard og Erik Krogh blevet skåret i stykker og flere plakater af Daniel Staugaard er ligeledes systematisk nedrevet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er fuldstændig uacceptabelt, det som er foregået. Derfor har vi også valgt at udlove en dusør på 5.000 kr., svarende til de værdier der er blevet ødelagt for. Beløbet udbetales, hvis der er nogen som kan give politiet oplysninger, der kan føre til opklaring af det systematiske hærværk”, siger Peter Hansen i en pressemeddelelse.

Hærværket er politianmeldt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...