Syttende vinder endnu en pris: Årets nye restaurant

30. november 2020 Erhverv

Prisen som årets nye restaurant tildeles i år til Hotel Alsiks restaurant Syttende.

Prisen som årets nye restaurant gives til en nyåbnet ambitiøs restaurant, der i stilfulde omgivelser, god stemning og med højt serviceniveau mestrer at levere et eget smagsudtryk på højt niveau og kompetent matche maden med drikkevarer, skriver restaurantguiden, White Guide.

Syttende strøg direkte ind i kategorien af danske toprestauranter på den internationale kulinariske stjernehimmel.

Kun én gang tidligere har White Guide oplevet, at en dansk restaurant fra dag ét er trådt direkte ind i toppen af danske spisesteder i global mesterklasse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nidkærhed, hvormed Syttende tilgår alle elementer i totaloplevelsen på deres restaurant med den uforlignelige udsigt, helt egne identitet, akkuratesse i retternes udførsel og fuldkomne serviceoplevelse gør, at man allerede længes tilbage, når man med alle sanser mættet træder ind i elevatoren og dørene lukkes.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...