Syv-årige Frederik var den bedste trofæjæger blandt 10.000 andre

27. oktober 2021 Nordborg

Frederik var den bedste trofæjæger denne sæson i Universe Science Park. Forleden vandt han, måske med lidt hjælp fra sin mor, den helt store præmie bestående af et livslangt adgangskort til parken.  ’Frederik den seje’ var den hurtigste trofæjæger til at finde 93 ud af i alt 96 udfordrende trofæer, som Universe i løbet af sæson 2021 havde lagt ud på hemmelige steder i og omkring oplevelsesparken.

I denne sæson deltog over 10.000 personer i jagten efter trofæer.  Der blev i 2021 kåret ca. 130 daglige vindere af trofæjagten, der havde fundet flest på de enkelte dage, men Frederik var altså sæsonens bedste trofæjæger, og fik overrakt guldbilletten af direktøren for Universe, Torben Kylling Petersen og har dermed en livslang præmie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var 4. sæson med trofæjagten og i jagten på årets trofæer måtte deltagerne søge bag træer og buske i hele parken og løse listige gåder, der skulle regnes ud af snedige hjerner, for at finde alle trofæerne, skriver Universe i en pressemeddelelse.

”Vi har været i Universe rigtig mange gange, næsten 15 gange, siger min mor. Colatrofæet var det sjoveste, men også ’Majsmarken’ var sjov at løbe ind i og lede efter trofæer. ’Banke bank på’ var meget svær at gætte og det kunne vi ikke. Jeg blev nummer to sidste år og det er fedt at blive nummer et i år. Jeg skal have guldbilletten op og hænge på mit værelse, så jeg kan se på den hver dag”, siger Frederik på syv år.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...