Syv ejendomsmæglere sætter energiforbrug i spil

8. januar 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Syv ejendomsmæglere i Sønderborg-området kan nu kalde sig ZEROboligmæglere. De nye ZEROboligmæglere har nu langt mere fokus på energirenovering og forbedring af boligens energimærke i alle de salgs- og købssituationer, hvor det er muligt.

Henning Brock fra Home i Broager.

Henning Brock fra Home i Broager.

Artiklen fortsætter under annoncen

Boligkøbere er blevet langt mere energibevidste og sætter fokus på energiforbrug og grønne varmekilder i boligen. Så går du med tanker om salg af boligen, er det en god idé at tænke energirigtigt allerede nu og selv få glæde af forbedringerne, mens du bor i huset.projectzero

Artiklen fortsætter under annoncen

En ZEROboligmægler er gearet til at vejlede og rådgive boligejere til at opnå et bedre energimærke af boligen. Tit og ofte skal der ikke meget til, for at løfte energimærket op i en højere energiklasse. De nye ZEROboligmæglere har deltaget i to kursusmoduler, der har optimeret mæglernes kompetencer indenfor energimærket, energiforbrug og hvilke tiltag boligejeren med fordel kan foretage sig.
– Det handler om at vi som mæglere gerne vil bakke op om at Sønderborg-områdets boligmasse bliver løftet i energiklasse. Dels for at bakke op om ProjectZero visionen, og dels for at sikre at både boligsælgere tænker på salgbarheden af boligen i god tid og boligkøbere præsenteres for boliger med lavt energiforbrug, siger ejendomsmægler Henning Brock, Home Broager, der glæder sig til at bringe energiforbrug langt mere i spil, når der handles boliger..

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...