Syv ejendomsmæglere sætter energiforbrug i spil

8. januar 2014 Erhverv

Syv ejendomsmæglere i Sønderborg-området kan nu kalde sig ZEROboligmæglere. De nye ZEROboligmæglere har nu langt mere fokus på energirenovering og forbedring af boligens energimærke i alle de salgs- og købssituationer, hvor det er muligt.

Henning Brock fra Home i Broager.

Henning Brock fra Home i Broager.

Artiklen fortsætter under annoncen

Boligkøbere er blevet langt mere energibevidste og sætter fokus på energiforbrug og grønne varmekilder i boligen. Så går du med tanker om salg af boligen, er det en god idé at tænke energirigtigt allerede nu og selv få glæde af forbedringerne, mens du bor i huset.projectzero

Artiklen fortsætter under annoncen

En ZEROboligmægler er gearet til at vejlede og rådgive boligejere til at opnå et bedre energimærke af boligen. Tit og ofte skal der ikke meget til, for at løfte energimærket op i en højere energiklasse. De nye ZEROboligmæglere har deltaget i to kursusmoduler, der har optimeret mæglernes kompetencer indenfor energimærket, energiforbrug og hvilke tiltag boligejeren med fordel kan foretage sig.
– Det handler om at vi som mæglere gerne vil bakke op om at Sønderborg-områdets boligmasse bliver løftet i energiklasse. Dels for at bakke op om ProjectZero visionen, og dels for at sikre at både boligsælgere tænker på salgbarheden af boligen i god tid og boligkøbere præsenteres for boliger med lavt energiforbrug, siger ejendomsmægler Henning Brock, Home Broager, der glæder sig til at bringe energiforbrug langt mere i spil, når der handles boliger..

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...