Ta’ en tur med æ spritte – og tag bussen retur igen

21. juli 2022 Erhverv
Feodora II. Foto: Ole Kæhler
Feodora II. Foto: Ole Kæhler

Både lokale og turister kan  tage en tur med æ spritte, men på noget andre præmisser end i de gode gamle dage. Feodora II sejler mellem Sønderborg og Langballigau – og tanken er, at det kan styrke turisme og dermed handelen i begge byer.

”Det har hjulpet gevaldigt på antallet af gæster, som vil sejle en tur med Feodora II, at vi har hængt sejlplanen op”, siger havnefoged Anders Husted til SønderborgNYT.

Feodora II sejler hver tirsdag, onsdag og torsdag i hele juli og frem til den 8. september. Der er afgang fra Havnekontoret kl 15.oo og billetterne kan købes på kontoret en time før afgang. Det er vigtigt at bemærke, at der skal betales med kontanter, fordi havnekontoret ikke tager imod kreditkort eller Mobilepay.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sejlturen med Feodora varer 55 minutter.

Sejlturen med Feodora II slutter i Langballigau, og turisterne kan derefter tage en tur rundt i Flensborgs gader, inden de tager retur til Sønderborg. Fra Langballigauer Strasse kører bus 810 klokken 17.11 med ankomst Flensburg ZOB kl. 17:39, og derefter er det muligt at tage med buslinje 110, der kører til Sønderborg kl. 18:08, 19:08, 20:08 samt 22:08./ds

Man kan også blive i Langballigau til klokken 17 og sejle til Egernsund med Cykelfærgen Rødsand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...