Tænk Verdensmål og køb dit tøj hos SecondandNew.dk

25. maj 2019 Erhverv

Nu kan du købe genbrugstøj i højeste kvalitet og i de virkeligt gode mærker – og fordi det drejer sig om tøj fra ’70erne, ’80erne og ’90erne, så er det meste af tøjet fra den tid, hvor det blev lavet sådan, at det kunne holde”

“Mget af det tøj, som vi har, har aldrig været brugt og der er tale om virkelig god og slidstærk kvalitet. I dag ser man reproduktioner af det samme tøj, men det er langt fra samme kvalitet”, siger Søren Raun Nielsen, der har netbutikken secondandnew.dk sammen med Dorthe Weimar-Sørensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det med at genbruge tøj, spiller lige ind i Verdensmålene – og når man køber et par brugte cowboybukser kan man glæde sig over, at man ikke har belastet klimaet med sit køb.

“Når der fremstilles et kilo bomuld, så bruges der 11.000 liter vand”, siger Søren Raun Nielsen.

Tøjlageret er i boligen i Parkgade i Sønderborg.

“Langt det meste af tøjet er hentet hjem fra Holland, hvor vi så selv styrer, hvilken slags og hvilken kvalitet, det skal være”, siger Søren Raun Nielsen. Han synes, det er spændende at finde tøj, som andre får lyst til at købe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er rigtigt mange af de rigtigt gode skind- og læderbusker til kvinder.

Ralph Lauren, Hugo Boss, Levis, Diesel, Tommy Hilfiger, Addidas, Gant, Joop og Harris Tweed er nogle af de mærker, der er på lager.

“Vi har masser af smarte, korte nederdele, bluser trøjer og kjoler. Selvfølgelig er der skjorter, jakker og bukser plus armyjakker”, siger Dorthe Weimar Sørensen til SønderborgNYT.

Hvis der er grupper på fem til seks personer, der selv vil gå på opdagelse i parrets kælder, er de velkomne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Mange vil gerne både mærke og prøve tøjet – og de skal bare skrive eller ringe til os”, siger Dorthe Weimar-Sørensen og tilæføjer, der selvfølgelig er et prøverum.

Du kan gå opdagelse HER på SeconandNew, hvor du også finder telefonnummer og mailadresse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 REGIONALT, Debat

Debatindlæg: PLO skal leve op til aftalerne om drift af Lægevagten

27. juli 2021 REGIONALT

Regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen, Socialdemokratiet, skriver: I sommervarmen har der i pressen været flere historier om lange, ja urimelig lange svartider hos lægevagten i Region Syddanmark. Dette er på ingen måder acceptabelt og i direkte modstrid med den kontrakt, som regionen har indgået med PLO – Praktiserende Lægers Organisation – der driver Lægevagten på vegne af […]

Læs mere...