Tæt på udsolgt af byggegrunde i Lindehaven

11. marts 2021 Erhverv

Merete Lund Brock fra home i Sønderborg har haft travlt med at sælge byggegrunde på Jens Freudendahlsvej i Sønderborg, hvor det nye boligområde, Lindehaven, skal skyde op.

“Vi har kun tre byggegrunde tilbage og har altså solgt 13 – og hver tredje køber kommer udefra”, siger Merete Lund Brock til SønderborgNYT. Det tog tid at få gang i salget af grundene, men efter den første køber havde meldt sig, gik det stærkt.

Hun fortæller videre, at køberne kommer fra Kolding, Rødekro, Silkeborg, Hørup, Augustenborg, Gråsten og Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Aldersmæssigt er der god spredning. Det er seniorer, der flytter fra større boliger og børnefamilier – og de alle vil bygge nyt og selv bestemme, hvordan deres boliger skal være”, siger Merete Lund Brock, som gerne ser, at der udstykkes endnu flere byggegrunde i Sønderborg Kommune.

“Det vil være godt for os alle og i dag er det hver tredje, som køber grund, der kommer udefra, mens det tidligere var hver 10. køber, som ikke boede indenfor kommunegrænsen i forvejen”, siger hun.

“Og vi har jo brug for at blive flere”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...