Tag børnene med i Nørreskoven så de kan se, røre og smage på naturen

2. oktober 2019 Nordborg

Skovens træer fyldes med smukke farver, og skovbunden er fyldt med svampe, bær, æbler, nødder og andre lækre sager. Det er kort sagt blevet efterår.

Netop derfor er det, at naturvejlederne inviterer til efterårets store naturarrangement: Åbent hus i Nordals Naturskole søndag den 13. oktober klokken 10-15 så tag hul på børnenes efterårsferie med et væld af muligheder for at smage, røre og lære en masse om naturen.

Naturskolen har adresse på Holmvej 33 i Nørreskoven, 6430 Nordborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har fyldt Nordals Naturskole og skoven omkring naturskolen med en masse naturaktiviteter, som alle kan være med til. Aktiviteterne henvender sig til alle sanser – man kan smage, røre og lære en masse om naturen”, fortæller naturcenterleder Andreas Hermann, som står for dagen.

Åbent hus-arrangementet i Nørreskoven om efteråret er en fast tradition, som naturvejlederne inviterer til, og det er i gratis at være med, skriver Sønderborg Kommune.

Aktiviteterne er for eksempel byggeri af insektkasser, saftpresning af skovens frugter, kogning af æblegrød, orienteringsløb i skoven, fremstilling af kreative krible-krabledyr, snitning i træ, udskæring af græskarhoveder og meget, meget mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Alle kan være med, og vi har aktiviteter nok til en hel dag i skoven, siger naturcenterleder Andreas Hermann og anbefaler, at man pakker en madpakke og sætter hele dagen af”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk