Tag cyklen til slottet og oplev Den Kongelige Ballet

31. maj 2017 Kultur

Tag cyklen til Sønderborg Slot og oplev Den Kongelige Ballet, når danserne for 12. gang besøger Sønderborg den 6. juni kl. 19:00.

Når cyklen er det bedste transportmiddel, så skyldes det, at det kan blive sværere end svært at finde en parkeringplads tæt på slottet.

Til dette års Kongelig sommerballet kan du bl.a. opleve pas de deux’er fra to af de tre funklende balletter fra George Balanchines Juveler, som netop er blevet opført for første gang i Danmark. Derudover kan du få en forsmag på nogle af de balletter, du kan opleve i den kommende sæson på Det Kongelige Teater, heriblandt Sort svane pas de deux fra balletten Svanesøen danset af Ida Praetorius og Marcin Kupiñski, og en Tarantellen fra Napoli.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg glæder mig til at komme rundt i landet og vise, hvad vi laver for folk, som normalt ikke kommer i teatret. Det bliver spændende at opleve de skiftende scenografier, der kan være alt fra slotte til asylcentre og så at mærke den tætte relation mellem os og publikum, som vi forhåbentligt kan dele de smukke sommeraftener med”, siger solodanser Ida Praetorius i en pressemeddelelse.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk