Tag hjem fra julen tidligt eller sent på dagen

26. december 2015 REGIONALT

Der er stadig pladser i togene til de mange rejsende, der skal hjem, siger Tony Bispeskov, informationschef hos DSB ifølge Fyens Stiftstidende.tog

“De store hjemrejsedage er lørdag og søndag, men der er heldigvis pladser til dem, der ikke har fået bestilt pladsbillet eller købt billet. For mens udrejsen typisk ligger den 23. december, spreder hjemrejsen sig over flere dage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han gør dog opmærksom på, at der er mest travl i tidsrummet 12.00 til 18.00, så derfor er det bedst at rejse før eller efter. Men det kommer også an på, i hvilken retning, du skal.

“Langt de fleste tog før jul turen fra øst mod vest – fra Sjælland mod Fyn og Jylland – og nu går det den modsatte vej”.

Bilturen

Trafikken er gledet fint hele fredagen, siger vagthavende ved Vejdirektoratet, Brit Osted Nielsen til Ritzau. Men bådetrafik lørdag og søndag bliver der en del trafik hele dagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Derfor er det bedst at køre tidligt eller sent, fordi det er hele dagen, det drejer sig om og sådan vil det formentlig blive til og med den 29. december”.

“Og så skal man selvfølgelig holde øje med vejret”, siger Brit Osted Nielsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...