Tag kollegerne eller vennerne med til kæmpe julefrokost i SFS-hallen

12. oktober 2021 Kultur

Rigtigt mange har sikret sig en plads til den store julefrokost-weekend i SFS-Hallen den 26. og 27. november, hvor der diskes op med stor julebuffet og TipTop Partyband. Fredag den 26. november er der allerede fuldt hus, men du kan stadig nå at købe billetter til dig og dine kolleger eller venner til lørdagens julefrokost.

Som altid er det Byggefonden, der står bag de populære julefrokoster i SFS-hallen og billetsalget går strygende. Du kan reservere en plads for kun 269 kroner, som inkluderer entré, stor julebuffet fra Holbøl Landbohjem samt musik og underholdning leveret af TipTop Partyband.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi glæder os så meget til igen at holde julefrokost i SFS-hallen og for at så mange som muligt kan være med, så har vi besluttet at arrangere julefrokost både fredag og lørdag”, siger Knud Erik Gubbertsen fra Byggefonden.

Billetter reserves efter ’først til mølle princippet’ og det er nok en god idé at reservere billet allerede nu, fordi der er godt gang i billetsalget – og pludselig er der ikke flere.

”Vi glæder os til at spille for fuldt hus begge aftener og som tidligere er det jo en glad og hyggelig aften for familien, venner og firmaer og vi håber der kommer rigtigt mange”, siger Karsten Hansen fra TipTop Partyband. Han er sikker på, at det bliver et par bragende, festlige aftener.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dørene åbnes begge aftener klokken 19 og musikken spiller frem til klokken 01:30.

Billetter til 269 kroner kan reserveres til juefrokosten lørdag den 27. november på telefon 30 89 15 49 eller ved at sende en mail til gubbertsen@dyb-net.dk.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 Erhverv, Nordborg

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år

25. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fonds jubilæum markeres den 29. oktober kl. 13, med en festligholdelse på kunsthalspladsen på havnefronten mellem Multikulturhuset og Alsik. Her vil bestyrelsesformanden for Bitten & Mads Clausens Fond, Peter M. Clausen, overrække to jubilæumsgaver fra Fonden til Sønderborg Kommune. Skatteminister Morten Bødskov taler ved overrækkelsen af jubilæumsgaverne. Derudover deltager Sønderborgs byråd, […]

Læs mere...