Tag kollegerne eller vennerne med til kæmpe julefrokost i SFS-hallen

12. oktober 2021 Kultur

OBS ! – Denne artikler handler om julefrokost i SFS-Hallen i 2021. Vil du læse om 2022 Julefrokost i SFS-Hallen, så klik her.

Rigtigt mange har sikret sig en plads til den store julefrokost-weekend i SFS-Hallen den 26. og 27. november, hvor der diskes op med stor julebuffet og TipTop Partyband. Fredag den 26. november er der allerede fuldt hus, men du kan stadig nå at købe billetter til dig og dine kolleger eller venner til lørdagens julefrokost.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som altid er det Byggefonden, der står bag de populære julefrokoster i SFS-hallen og billetsalget går strygende. Du kan reservere en plads for kun 269 kroner, som inkluderer entré, stor julebuffet fra Holbøl Landbohjem samt musik og underholdning leveret af TipTop Partyband.

”Vi glæder os så meget til igen at holde julefrokost i SFS-hallen og for at så mange som muligt kan være med, så har vi besluttet at arrangere julefrokost både fredag og lørdag”, siger Knud Erik Gubbertsen fra Byggefonden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter reserves efter ’først til mølle princippet’ og det er nok en god idé at reservere billet allerede nu, fordi der er godt gang i billetsalget – og pludselig er der ikke flere.

”Vi glæder os til at spille for fuldt hus begge aftener og som tidligere er det jo en glad og hyggelig aften for familien, venner og firmaer og vi håber der kommer rigtigt mange”, siger Karsten Hansen fra TipTop Partyband. Han er sikker på, at det bliver et par bragende, festlige aftener.

Dørene åbnes begge aftener klokken 19 og musikken spiller frem til klokken 01:30.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter til 269 kroner kan reserveres til juefrokosten lørdag den 27. november på telefon 30 89 15 49 eller ved at sende en mail til gubbertsen@dyb-net.dk.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Sønderborg

Placeringen af cykelsti fra Nybøl til Broager er godkendt

7. december 2022 Politik

På Teknik-, By og Borgerudvalgets møde tirsdag. kunne vi endelig godkende linjeførelsen på cykelstien Nybøl – Broager fra rundkørslen i Nybøl til lyskrydset i Broager. Det betyder også, at vi nu skal i dialog med berørte lodsejere, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. “Den del af cykelstien, som går gennem Nybøl, bliver i første om […]

Læs mere...