Tag med GoWander ALOTT på en anderledes rejse

2. april 2019 Samfund

Der er et stigende antal af såkaldt modne mennesker, der gerne vil ud og opleve lidt af verden på en anderledes måde – og tænder de ikke på welness- og golfrejser, så er der heldigvis alternativer.

“I GoWander har vi rejser, hvor voksne kan tage ud som frivillige uden at de kommer til at sove i sovesale”, siger Joan Lott Carlsen. Dermed ikke sagt, at voksne er krævende, men blot at der skal være plads til lidt privatliv.

Det er nyt for Joan Lott Carlsen, at det er voksne, hun skal sende ud som frivillige.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er i gang med at snakke med de praktiksteder, som vi samarbejder med, fordi vi skal vide, hvor indkvarteringen kan opgraderes med enkelt- og dobbeltværelser”, siger Joan Lott Carlsen, der har oceaner af erfaringer med at sende danskere ud til meningsfulde og indholdsrige ferier.

Lige nu kan man rejse til Bali og arbejder med ‘gadekvinder’ og kombinerere det med yogaoplevelser.

“På Sri Lanka hjælper frivillige til, så de lokale kvinder lærer at klare sig lidt bedre i samfundet. Efter en tid i det projekt, så skal der prøves kræfter med et skildpaddeprojekt, inden den står på en tur, hvor man oplever te-marker, elefanter, templer og meget andet”, siger Joan Lott Carlsen, der har kontorer i Sankt Jørgens Gade i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har også vores skønne program i Namibia, hvor du kan kommer helt tæt på afrikanske dyr på et rescuecenter. Du kan opgradere din indkvartering, så du får eget værelse”.

Virkeligt trygt

Når du rejser ud i verden med GoWander, så står du bare ud af flyet, når det lander og så bliver du fulægt til det sted, hvor du skal opholde dig.

“Og det er dejligt, at voksne mennesker har den indstilling, at de vil have det bedste ud af turen, så de er klar til at atge fat fra dag ét”, siger Joan Lott Carlsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er fuld gang i at få lavet en GoWander-hjemmeside og indtil den er oppe, så kan du se mere HER på Facebook.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk