Tag med Hr. Weyse bagom Badehotellet

Jens Jacob Tychsen. Foto: Ole Kæhler
Jens Jacob Tychsen. Foto: Ole Kæhler
27. februar 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse, tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie, Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm.

Det gør han i Sønderborg Teater den 30, oktober klokken 20, skriver arrangørerne.

I dette eksklusive musikalske foredrag, viser Jens Jacob Tychsen fotos, film og fraklip. Det bliver sjovt, musikalsk og ikke mindst super underholdende, når han fortæller om sangene, om samarbejdet med de andre skuespillere og om, hvordan sådan en serie egentlig bliver til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du får naturligvis også et genhør med flere af de skønne gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live.

På allerbedste og mest charmerende Jens Jacob Tychsen-manér – også kendt som Hr. Weyse i den populære serie – vil du også høre om dårlige anmeldelser, vind og vejr ved Vesterhavet og meget, meget mere. Til slut er der mulighed for spørgsmål og for at deltage i ’Den Store Badehotels-Quiz’.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...