Tag med Outdoor i Centrum på naturskøn vandretur

14. maj 2022 Kultur

Du kan komme med Outdoor i Centrum på en smuk vandretur langs den smukke Alssti omkring Mommark og Fynshav.

”Turen er planlagt til den 26. juni og vi starter klokken 9 fra parkeringspladsen ved Mommark Havn. Optakten er en kop kaffe og en intro til dagen og turen”, siger Dea Larsen fra Outdoor i Centrum.

Peter Uwe Hansen fra Outdoor i Centrum fortæller, det er en vandretur på cirka 20 kilometer, hvor de fleste kan være med.

”Vi går i rask tempo ca 4,5-5 km/t. Undervejs er der pauser, hvor der vil være mulighed for en kop kaffe og lidt lækkert. Hvis vejret tillader det, vil der også være mulighed for en dukkert. Halvvejs på turen i Fynshav – serveres vores berømte frokost, som er tilberedt af Roland og når den er spist skal vi en anden vej tilbage til Mommark Havn. Vi slutter, hvor vi startede – på parkeringspladsen – med en øl eller vand og en god snak om hvordan turen er gået.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pakkeliste til dagen: Vandtætte vandrestøvler’ Beklædning i flere lag, så vi kan justere det i løbet af dagen. Rygsæk ca 30 liter, bestik, kop til kaffe, lommekniv, toiletpapir, drikkedunk, cirka 1,5 liter vand.

Turen inkluderer følgende: Guidet vandretur, Outdoor i Centrums frokost, energibar til undervejs, en kop kaffe undervejs, en øl eller vand ved afslutningen

Desuden er der mulighed for at vinde et gavekort til Outdoor i Centrum – der trækkes lod blandt alle deltagere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er plads til 35 deltagere og for at komme med, så skal man henvende sig personligt i Outdoor i Centrum eller ringe på telefon 7443 5355 i butikkens åbningstid.

Du er først tilmeldt, når der er betalt og billetten refunderes ikke.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...