Tag med Outdoor i Centrum på vandretur på Alssundstien

13. januar 2022 Samfund

Outdoor i Centrum er klar med et nyt lille eventyr på Alssundstien og deltagerne mødes på parkeringspladsen ved Alsion søndag den 27. marts klokken 09:00, hvor Peter Uwe Hansen fortæller om dagens vandretur og der frikks en kop kaffe Kislings.

“Vi bor et fantastisk smukt sted og jeg synes, det gælder om at flest muligt kommer ud og oplever naturen”, siger butiksejer Peter Uwe Hansen.

Turen vil være på ca 22 kilometer og foregår i et tempo hvor alle kan være med, skriver Outdoor i Centrum.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi vil gå på Alssundstien og på små asfaltveje for ikke at gå den samme tur frem og tilbage. Undervejs vil der være små pauser, hvor man kan drikke en kop kaffe eller hvad man nu har behov for”, siger Peter Uwe Hansen.

Omkring halvvejs serverer kokken den berømte Outdoor i Centrum-hotdog, så depoterne bliver fyldt op til resten af turen.

Dagens tur slutter ved Alsion med en øl eller an vand og her vil blive trukket lod, om lækre præmier fra butikken.

Max deltager-antal 35.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man tilmelder sig og betaler i Outdoor i Centrum i Perlegade.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...