Tag med på et tre-dages introkursus for enhver som vil opleve naturen

18. september 2021 Erhverv

Når man vil hente oplevelser i naturen og nyder at tage afsted en hel dag – eller i flere dage – så bliver det en større oplevelse, når man har styr på alt det med grej og hvordan man kommer gennem turen på den letteste og mest oplevelsesrige måde. Og Outdoor i Centrum er klar med et basis-kursus, der løber over tre dage.

“Kurset holdes fra den 8. til den 10. oktober og det bliver med to vinkler, så der er noget for børnefamilier, der gerne vil ud i naturen og der er noget  for vandrere, der vil ud med rygsækken”, siger Dea Larsen fra Outdoor i Centrum.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi vil fortælle om påklædning fra yderst til inderst og om sko og støvler”, siger Dea Larsen til SønderborgNYT. Hun fortæller, at deltagerne også lærer – helt uden problemer – at slå et telt op. Lærer, hvad man skal have med af kogegrej, madvarer og så videre.

“Vi viser, hvordan en rygsæk skal pakkes og hvad der skal i den. Det er vigtigt at have alt det med, som man skal bruge – men lige så vigtigt er det, at der ikke er mere end det”.

Deltagerne får også lært, hvordan man tænder bål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dea Larsen fortæller videre, at på kurset skal man ud og gå.

“Men ikke mere end fem-seks kilometer om dagen”.

Der kommer en intro til tarps, som minder om en presenning og kan bruges som telt. Tarps må man stille op overalt i naturen – det samme gælder ikke med telte.

“Der er ikke lynlås i en tarps og derfor er den ikke et telt, så der er andre regler”.

Du kan melde dig til i butikken i Perlegade eller finde kurset i Outdoor i Centrums webshop.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 112, Sønderborg

22-årig kvinde er død af sine skader efter et trafikuheld i sidste uge

19. oktober 2021 112

Den 22-årige kvinde, der i sidste uge blev kørt ned på Grundtvigsallé af en bil med trailer er død. Det fortæller politiets kommunikationsafdeling til SønderborgNYT. “Vi kan ikke sige mere, men der er en efterforskning i gang. Herefter kommer der et retsligt efterspil”, siger Helle Lundberg, som er kommunikationsrådgiver hos politiet. Ulykken skete mandag i […]

Læs mere...