Tag på besøg hos Sønderborg Iværksætter Service

21. september 2021 Erhverv

Hvis du er blandt dem, der går og spekulerer på, hvordan du får løbet din egen virksomhed i gang og også holder den kørende, så kan Sønderborg Iværksætter Service på Ellegårdvej være løsningen, som giver dig svaret på alle dine spørgsmål.

“Her efter Coronaen har vi skruet op for aktiviteterne igen og der er god plads til nye mennekser med iværksætterdrømme”, siger Michael Hamann, som er direktør i Sønderborg Iværksætter Service.

De kommende iværksættere får god glæde af, at iværksætteriet var Corona-lukket i en tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det gør de, fordi vi brugte lukketiden på at sætte vores lokaler i stand, så de ikke alene er praktiske, men også hyggelige”, siger Michael Hamann til SønderborgNYT.

På torsdag fra klokken 15 til 17 er der Åbent Hus hos Sønderborg Iværksætter Service.

“Så kom endelig på besøg og se dig omkring. Få også en snak med nogle af de iværksættere, som er i huset og også med vores medarbejdere”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 112, Sønderborg

22-årig kvinde er død af sine skader efter et trafikuheld i sidste uge

19. oktober 2021 112

Den 22-årige kvinde, der i sidste uge blev kørt ned på Grundtvigsallé af en bil med trailer er død. Det fortæller politiets kommunikationsafdeling til SønderborgNYT. “Vi kan ikke sige mere, men der er en efterforskning i gang. Herefter kommer der et retsligt efterspil”, siger Helle Lundberg, som er kommunikationsrådgiver hos politiet. Ulykken skete mandag i […]

Læs mere...