Tag vennerne med og prøv nogle spil hos Æ Bræt

21. november 2021 Erhverv

Æ Bræt er en hyggelig brætspilscafé på Store Rådhusgade i Sønderborg – og her kommer der rigtigt mange, som synes, det er alletiders at sidde og spille brætspil med og mod vennerne.

Helle Keller Lund, som har Æ Bræt sammen med Claus Jacobsen, fortæller, stedet åbnede den 6. maj og at der kommer pænt med gæster og selvfølgelig vil de to ejere gerne have at endnu flere spilglade kigger indenfor.

“Jeg mødte Claus Jacobsen og nogle andre, som arbejdede på en idé om skabe en brætspilscafé, da jeg var på Sønderborg Iværksætter Service – og de ville gerne have mig med. Deres idé var præcis den samme som min og jeg havde jo masser af spil, som jeg havde købt ind”, siger Helle Keller Lund til SønderborgNYT. En del af arbejdsgruppen faldt fra, men Claus Jacobsen og Heller Keller Lund havde gnisten og gejsten til at gøre deres drøm til virkelighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi lejede lokalet tæt på Rådhustorvet og indrettede det med brugte møbler, satte spil på hylderne og gik i gang”, siger iværksætterkvinden.

Resten af året kan du og dine venner komme ind på Æ Bræt og spille gratis i de to første timer. I vælger bare et af de virkeligt mange spil fra hylderne og går i gang – eller spørger værten, hvad hun anbefaler.

Konceptet er 30 kroner pr person og de får adgang til alle spilhylderne, som rummer over 300 spil. Adgangen gælder fra man kommer til man går igen. I den sidste del af året et tilbud, der betyder, at kommer du inden for de to første timer af åbningstiden, så behøver du ikke betale de 30 kroner.
Artiklen fortsætter under annoncen

“De to gratis timer skal gernebrede kendskabet til Æ Bræt ud til flest muligt”.

Æ Bræt er også et sted, hvor forældre kan tage børnene med og have familiehygge med et eller flere spil, som er glimrende til børn.

“Det er en rigtig god og nærværende måde at være sammen på. Meget bedre end at sidde med øjnene fæstnet til mobilen”, siger Helle Keller Lund.

Hun fortæller, at der kommer en del unge mennesker, som hygger sig med at spille i et par timer, inden de går videre i byen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og jeg synes, at en pris på 30 kroner for hver spiller, som får adgang til at bruge alle vores spil, er billigt – og så er det muligt at købe drinks, øl, specialøl, kaffe, te og saft med mere”, siger Helle Keller Lund og tilføjer, at det selvfølgelig også er muligt at komme ind og nyde noget fra baren, selvom man ikke skal spille.

Døren til Æ Bræts hyggeligt indrettede lokale er åben mandag og torsdag mellem 14 og 22. fredag fra 14 til 24, lørdag mellem 13 og 24 samt søndag fra 13 til 22.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER .

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...