Tage Petersen byder Sven Jensen velkommen i Venstre

7. oktober 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Sven Jensen har efter længere tids overvejelser, besluttet sig for at skifte fra Slesvigsk Parti til Venstres byrådsgruppe og forlader dermed flertalsgruppen.

Sven Jensen skal række fremover række hånden op sammen med Venstre.

Sven Jensen skal række fremover række hånden op sammen med Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er ingen hemmelighed, at jeg er skuffet over det netop vedtagne budget. At der ikke var lydhørhed for nedsættelse af SFO taksterne ærgrer mig meget. Man solder ligeledes skatte forhøjelsen op og ønsker ikke at effektivisere kommunen i tilstrækkelig grad. Samarbejdet med formanden i Børne og Uddannelses udvalget har også været dårligt, og der lyttes ikke til de bekymringer jeg og Slesvigsk Parti har haft. Det er ærgerligt, at byrådsmedlemmer ikke bliver lyttet til på udvalgsmøderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har søgt om at blive optaget i Venstres byrådsgruppe og de har taget pænt imod mig. Jeg glæder mig til at kunne fortsætte mit politiske arbejde fra denne nye platform” siger Sven Jensen

Venstres gruppeformand Tage Petersen udtaler:

”Vi kender Sven som en engageret og vidende byrådspolitiker med gode liberale holdninger. Vi glæder os til at byde ham velkommen i gruppen og det fremadrettede samarbejde.”