Tage Petersen: Flertalsgruppen vil ikke sænke SFO-taksten

26. juni 2014 Debat

Byrådsmedlem Tage Petersen, Venstre, skriver:

På onsdagens byrådsmøde sagde flertallet nej til Venstres forslag om nedsættelse af SFO-taksten, men vi mener stadig ikke, at vi kan byde

Tage Petersen mener, at SFO-taksten skal ned.

Tage Petersen mener, at SFO-taksten skal ned.

Artiklen fortsætter under annoncen

børnefamilierne at tage overpris for SFO samtidig med, at flertalsgruppen har lagt ryg til Danmarks største skattestigning.
Samtidig gennemtrumfede flertallet en organisationsændring med en ekstra direktør, selv om borgmesteren på det tidspunkt vidste, at en af vore nuværende direktører havde fået job som kommunaldirektør i Fredericia.

Vi mener at borgmesteren burde have udsat punktet, da en organisationsændring hører uløseligt sammen med de persontyper, vi har til rådighed – når et fodboldhold ændrer spilsystem, kigger man jo også på de spillere, der er til rådighed.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...