Tage Petersen: Flertalsgruppen vil ikke sænke SFO-taksten

26. juni 2014 Debat

Byrådsmedlem Tage Petersen, Venstre, skriver:

På onsdagens byrådsmøde sagde flertallet nej til Venstres forslag om nedsættelse af SFO-taksten, men vi mener stadig ikke, at vi kan byde

Tage Petersen mener, at SFO-taksten skal ned.

Tage Petersen mener, at SFO-taksten skal ned.

Artiklen fortsætter under annoncen

børnefamilierne at tage overpris for SFO samtidig med, at flertalsgruppen har lagt ryg til Danmarks største skattestigning.
Samtidig gennemtrumfede flertallet en organisationsændring med en ekstra direktør, selv om borgmesteren på det tidspunkt vidste, at en af vore nuværende direktører havde fået job som kommunaldirektør i Fredericia.

Vi mener at borgmesteren burde have udsat punktet, da en organisationsændring hører uløseligt sammen med de persontyper, vi har til rådighed – når et fodboldhold ændrer spilsystem, kigger man jo også på de spillere, der er til rådighed.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet standset […]

Læs mere...