Takeaway-salget er i gang igen efter en stille juleperiode

6. januar 2021 Erhverv

Under Corona-nedlukningen har byens restauranter mulighed for at sælge takeaway og det gør blandt andre Hr. Jessen på Rådhustorvet og selvom det ikke ligefrem er en stor succes, så er der flere gode grunde til at gøre det:

“På den måde holder vi fast i gode medarbejdere og vi bliver ved med at være i vores kunders bevidsthed”, siger restauratør Leif Jessen til SønderborgNYT.

Og der er endnu en grund:

“Vi skal alligevel betale 20-25 procent af de fastansattes løn, hvis vi lukker helt ned og sender dem alle hjem med støtte fra en hjælpepakke. Med takeaway løber det lige rundt, men overskud er der ikke”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stille mellem jul og nytår

“I perioden melem jul og nytår fik ikke meget omsætning på vores takeaway, men nu er det igen begyndt at gå fremad. Vores kunder sætter pris på bare en gang imellem at slippe for madlavningen og ny en god steak eller måske en gang stegt flæsk med persillesovs”, siger Leif Jessen.

Huset Blom er også på banen med takeaway.

“Vi tilbyder – som tidligere – tapas”, lyder det fra Huset Blom.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Sønderborg

LGBTQ+ satte Sønderborg på Europakortet

2. februar 2023 Kultur

LGBTQ+ Sønderborgs Pride Week er blevet optaget i Spatacus Magasin, som er et af de største magasiner for homoseksuelle. Bladet udkommer fire gange årligt i europæiske lande syd for Danmark, oplyser LGBTQ Sønderborg, der på den måde har fået Sønderborg på Europakortet. Desuden er priden også at finde på deres hjemmeside.

Læs mere...