Tallene og betydningen af en Als-Fynbro holder stadig

4. juli 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

En ny beregning af trafikpotentialet i en fast forbindelse mellem Fyn og Als bekræfter trafiktallene i forhold til en rapport fra 2011, hvis broen som forventet skal brugerfinansieres.

Erik Lauritzen og flere andre arbejder på at få en bro mellem Als og Fyn.

Erik Lauritzen og flere andre arbejder på at få en bro mellem Als og Fyn.

Artiklen fortsætter under annoncen

I så fald er den optimale betaling cirka 60 kr. pr. tur, uanset om man taler en motortrafikvejs eller en motorvejsløsning.

Borgmester  Erik Lauritzen ser ifølge Region Syddanmark positiv på rapporten.

“Vi har hele tiden forventet, at der skulle findes supplerende finansiering ved siden af brugerbetalingen, så der er ikke noget, som har ændret sig siden den sidste rapport”.

Tværtimod viser de nye beregninger, at der er et reelt væsentligt større behov for en bro, idet trafikken over broen vil blive mere end fordoblet, hvis man gjorde det gratis at køre over broen.

“Derudover har den faste forbindelse så store erhvervsudviklingsperspektiver i sig selv, at vi selvfølgelig skal og vil arbejde drønhårdt videre på at få den realiseret. Det kommer til at tage en del år, men vi er fast besluttede på at få den bro”, siger Erik Lauritzen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
11. maj 2021 Politik, Gråsten

Debatindlæg: Modstanderne mod biogasanlæg i Kværs mødtes med politikere

11. maj 2021 Politik

Hans Jørgen Vaarberg, Styregruppen for modstanden mod Biogas i Kværs, skriver: Efter over to år med invitationer var borgmester Erik Lauritzen og Teknik- og Miljøudvalgsmedlem Rikke Lock Harvig på besøg hos styregruppen for modstanden mod placering af et biogasanlæg ved Kværs. Vi takker for tiden de brugte en del af deres tirsdag her, hvor styregruppen […]

Læs mere...