Tandlæge Rasa Hansen klar til at åbne egen praksis i Gråsten

25. maj 2020 Erhverv

Tandlæge Rasa Hansen glæder sig til at åbne sin egen tandlægeklinik i Borggade i Gråsten, hvor hun tager over, når tandlæge Helle Holm forlader lokalerne.

“Jeg regner med at få nøglerne i midten af juni og skal derefter bruge et par uger på at gøre klar, så jeg er velforberedt, når der begynder at komme patienter”, siger tandlæge Rasa Hansen til SønderborgNYT.

Rasa Hansen er uddannet i hjemlandet, Litauen, og hun har været i Danmark i 10 år – og de seneste fem år har hun opholdt sig i Sønderjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har 25 års erfaring som tandlæge og har arbejdet hos danske tandlæger i Danmark gennem mine 10 år her i landet”, siger Rasa Hansen, som er glad for at hun kan overtage Helle Holms tandlægepraksis.

“Det føles helt rigtigt for mig at åbne i Gråsten – jeg bor tæt på – og det er det rigtige tidspunkt for, at jeg får min egen praksis”.

 “Jeg glæder mig også over, at det er en lille klinik, så jeg kan lave personlige løsninger til hver enkelt klient. Jeg arbejder med hjertet, så det er vigtigt for mig”, siger tandlæge Rasa Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk