Tandslet søger en ny købmand

21. januar 2020 Erhverv

Den lokale købmand i Tandslet skal på pension og derfor står lokalsamfundet nu med lidt af et problem. Ingen står klar til at tage over efter købmanden, men borgerne i Tandslet giver ikke op så let. Nu er de gået i gang med at skrabe penge sammen og finde en ny købmand.

“Det er et forholdsvis stort projekt, fordi vi har nogle ambitioner om at forny butikken”, fortæller Jens Peter Kaad fra Tandslet til TV Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ikke bare har man gjort en masse forarbejde, man har også skaffet en masse penge til projektet. Realdania har skudt 900.000 kroner i projektet og derudover har der været folkeaktier til salg, som har skrabet 600.000 kroner ind.

Pengene skal blandt andet bruges på at gøre lageret større og modernisere hele butikken  – og så mangler de bare at finde den helt rigtige købmand.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...