Tank hos OK som er klar til at sende endnu flere støttekroner ud i foreningerne

4. juni 2020 Gråsten

OK-benzin støtter rigtigt mange foreninger, som er tilmeldt ordningen – og på grund af Corona har OK-benzin meddelt foreningerne, at de er parat til at støtte med yderligere 30 procent.

KGGO i Gråsten er med i ordningen og udmeldingen fra OK-benzin glæder formanden, Svend Schütt, rigtigt meget.

“Jeg vil opfordre de mennesker, som har lyst til at støtte vores forening til, at de får sig et OK-kort og skriver os på som modtager af et beløb, der er en del af de penge, som de køber benzin eller diesel for”, siger Svend Schütt til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

KGGOs medlemmer er kørestolsbrugere og gangbesværede i Gråsten og omegn.

“Mange af vores aktiviteter er lukket ned, fordi vi ikke kan samles – og lige nu kan vi ikke mødes på Gråsten Plejecenter, som vi plejer”, siger formanden, som derfor har haft flere små sociale arrangementer hjemme i haven.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...