Team Rynkeby i gang med den endelige test

18. juni 2016 REGIONALT
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Lørdag morgen sprang Team Rynkeby-rytterne i sadlen i Rødekro og trampede sig derpå til Sønderborg og videre til Fynshav, hvor der blev en tilpas lang pause, inden de skulle ombord på færgen.

Mathilde med sin far.

Mathilde med sin far.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ventetiden blev brugt på at få spist – og en enkelt rytter oplevede, at en cykelslange sagtens kan eksplodere, mens man står og snakker, hvorefter samtalen gled over på, at det var heldigt, at episoden ikke fandt sted med 45-50 km/t.

Mathilde – Team Rynkeby Sønderjyllands maskot, kom på besøg i Fynshav og fik sagt hej til alle rytterne.

Efter sejlturen til Fyn skal der igen trædes pedaler mod Middelfart langs den fynske vestkyst. Og fra Middelfart stikker hele flokken over Lillebæltsbroen og drejer til venstre. Turen slutter i Rødekro.

Artiklen fortsætter under annoncen

Målet er at få testet, hvordan det er at køre på præces samme måde, som når byen Paris skrives ind på gps’en.

Hvert år cykler Team Rynkeby-hold fra hele landet til Paris – og målet er at indsamle flest mulig penge til Børnecanerfonden. Sidste år overrakte Team Rynkeby i alt 32. 830. 091 kroner til Børnecancerfonden, som bruger pengene på kræftramte børn og deres familier.

Læs mere om Team Rynkeby HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Kommunens borgerrådgiver er klar til at hjælpe

22. juni 2021 Samfund

Den nye borgerrådgiver i Sønderborg Kommune, Maria Eline Bonefeld, er klar til at tage imod henvendelser fra borgere. Hun træffes på sit kontor på Rådhuset. Kontakt hende på mail eller telefon for en aftale. Borgerrådgiverens opgave er blandt andet at hjælpe borgere og virksomheder med at forstå afgørelser fra kommunen, finde vej i den kommunale […]

Læs mere...