Temaaften: Hvordan styrker vi aktiviteter og iværksætteri på Nordals?

17. oktober 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Den 25. oktober kl. 19.00 åbner Iværksætterforeningen Nordals atter dørene til en aften med netværk og debat på Nordborghus.

“Vi får denne aften besøg af lokale superhelte bag Sønderborg Iværksætter Service, Nordborg Handel, Møllehusets Bed & Breakfast samt andre lokale aktører til en spændende debat om, hvordan styrker vi aktiviteter og iværksætteri på Nordals”, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Uanset om du brænder for at sætte aktiviteter i gang, er spirende iværksætter eller blot kunne tænke dig at høre mere om, hvad der kan gøres for at fremme aktiviteter på Nordals, så skynd dig at få tilmeldt dig arrangementet.

I pausen bliver der serveret kaffe/te samt smagsprøver fra blandt andet Købingsmark Bigård og lokale produkter fra Kvickly

Se hele programmen på foreningens hjemmeside: www.ivaerksaetternordals.dk   – hvor du også kan tilmelde dig.

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Kommunes tilladelse til biogasanlæg i Kværs er ophævet

19. april 2021 Erhverv

Miljø- og Fødevareklagenævnet har truffet afgørelse efter miljøbeskyttelsesloven og ophæver Sønderborg Kommunes afgørelse af 27. juni 2019 om miljøgodkendelse og VVM-tilladelse for opførelse og drift af et biogasanlæg i Kværs og hjemviser sagen til fornyet behandling. Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse er endelig og kan ikke indbringes for anden administrativ myndighed. ”Vi modtog fredag afgørelsen fra […]

Læs mere...