Temaaften: Hvordan styrker vi aktiviteter og iværksætteri på Nordals?

17. oktober 2016 Uddannelse

Den 25. oktober kl. 19.00 åbner Iværksætterforeningen Nordals atter dørene til en aften med netværk og debat på Nordborghus.

“Vi får denne aften besøg af lokale superhelte bag Sønderborg Iværksætter Service, Nordborg Handel, Møllehusets Bed & Breakfast samt andre lokale aktører til en spændende debat om, hvordan styrker vi aktiviteter og iværksætteri på Nordals”, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Uanset om du brænder for at sætte aktiviteter i gang, er spirende iværksætter eller blot kunne tænke dig at høre mere om, hvad der kan gøres for at fremme aktiviteter på Nordals, så skynd dig at få tilmeldt dig arrangementet.

Artiklen fortsætter under annoncen

I pausen bliver der serveret kaffe/te samt smagsprøver fra blandt andet Købingsmark Bigård og lokale produkter fra Kvickly

Se hele programmen på foreningens hjemmeside: www.ivaerksaetternordals.dk   – hvor du også kan tilmelde dig.

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...