Test hvordan: Sådan får du rabat på Sommerrevyen

12. maj 2013 Kultur

Sønderborg Nyt og Radio Als har lavet en eksklusiv aftale med Sønderborg Sommer Revy og Comwell og radioen har skaffet 2 x 50 billetter til en rigtig favorabel pris. Og det med at spare penge er jo en ting, der til hver en tid kan kaldes positivt, altså er det helt i revyholdets ånd.

– Jeg kan ikke lige se, om det positive tilbud er ved at være brugt. Men pyt – vi hænger os ikke lige i, om det er det ene eller det andet antal, siger Leif Maibom til Sønderborg Nyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Altså er der gode kontante grunde til at bestille billet på den måde, der forklares her.

Billetterne er til forestillingerne den 5. og 6. juni.

Leif Maibom og Trine Gadeberg er i det positive hjørne og giver rabat på billetter.

Normalprisen for en billet til revyen er 335 kr. men i får billetterne til kun 235 kr. stk. Det er 100 kr. sparet pr. billet.

Det eneste i skal gøre for at få rabatten er at nævne kodeordet ”Radio Als” når I bestiller billetterne.

Positiv menu-rabat

Men vi stopper ikke der, for hvis I ønsker at spise hos Comwell før revyen, er prisen inkl. billet og revymenu normalt 659 kr.

Nævner I kodeordet ”Radio Als” ved bestilling spares der 184 kr. og får det til kun 475 kr. inkl. billet, velkomstdrink, revymenu samt helt ekstraordinært også et møde med Leif Maibom der i en halv time forud for middagen vil give et rigtig spændende foredrag om alle de sjove ting, der sker under forberedelserne til revyen. Hør hvad der skal til for at få revyen op at stå, hvordan de finder deres materiale, samt hans erfaringer igennem årene. Der vil også være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Husk at tilbuddet skal bestilles enten ved at ringe til billetkontoret på 7442 8702 eller på mail til billet@sommerrevy.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk