Testbilen kommer to dage – der er sendt besked til dem der bør lade sig teste

2. oktober 2020 COVID-19

Der kommer en mobil testenhed til Sønderborg Kommune to gange inden for de næste dage. En mobil testenhed bliver søndag fra klokken 10-16 sat op i Lagunen, Ringbakken 6 i Sønderborg.

Der er sendt besked ud til de personer, som kommunen opfordrer til at blive testet for smitte. Målet er at få testet de personer, som tilhører den gruppe og de geografiske områder, hvor smitten spreder sig lige nu og som endnu ikke er testet, skriver Sønderborg Kommune.

Det er ikke nødvendigt at bestille tid og håbet er, at den mobile testenhed kan være med til at afkorte ventetiden til test.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ud over testfaciliteter vil Sønderborg Kommune være til stede med repræsentanter fra Sundhedsberedskabet og Sundhedsplejen.

Der er desuden mulighed for at blive testet ved Idrætshøjskolen i Sønderborg, mandag fra klokken 13-17.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...