The Burger Concept er klar til at åbne i Borgen

23. marts 2021 Erhverv
Pressefoto
Pressefoto

Selvom flere af deres restauranter, grundet corona, har holdt lukket siden slutningen af december, står brødrene Franck alligevel klar til at åbne deres 7. The Burger Concept-restaurant og det gør de i Borgen.

“Det var jo meningen at restauranten i Sønderborg skulle åbne i december sidste år, men i takt med at landet lukkede mere ned, kunne vi godt se, at vi var nødt til at udskyde åbningen”, fortæller Simon Franck som sammen med sin storebror Morten Franck driver The Burger Concept.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men nu står burger-brødrene klar til at åbne og begejstringen er slet ikke til at skjule.

“Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har udskudt vores åbning et par gange nu. Jeg tror, at jeg kan tale både på Mortens og mine egne vegne, når jeg siger, at processen fra at underskrive et lejemål til at restauranten står klar til at tage imod de første gæster, er grunden til, vi elsker at gå på arbejde hver dag”, fortæller Simon Franck i en pressemeddelelse.

Her får du det hele til det halve

Artiklen fortsætter under annoncen

Åbningen i Sønderborg er blevet udskudt flere gange, fordi brødrene ønsker at give deres gæster hele oplevelsen i at tage på The Burger Concept.

“Vi plejer at sige, at hos os kan du få det hele til det halve. Her tænker vi alt lige fra kvaliteten af vores mad til indretningen af vores restauranter. Det overrasker mange, hvor meget man egentlig får for pengene, når man besøger os” fortæller brødrene, som ofte bliver rost for indretningen af deres restauranter, hvor flere gæster ofte spørger efter hvor interiøret i restauranten er fra.

Og er du en af de hurtige, så lover brødrene også gratis burgere til de 100 første gæster, når de åbner restauranten i Sønderborg. Hvornår restauranten åbnes er endnu uvist, fordi det afhænger af den kommende genåbningen af landet og dets storcentre.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...