The Spirit of New Orleans spiller frokostjazz i Sundhalle

23. november 2022 Kultur
Spirit of New Orleans. Pressefoto
Spirit of New Orleans. Pressefoto

The Spirit of New Orleans blev dannet i 1990 på initiativ af Preben Nissen og søndag den 4. december spiller de i Sundhalle, hvor New Orleans Jazz Sønderborg igen samler en del af medlemmerne.

Baggrunden for dannelsen af The Spirit of New Orleans var ønsket om at spille et repertoire bestående af gospel, spirituals, hymns og traditionel jazz. Musik med dybe rødder i grundlaget for New Orleans-jazzen, skriver jazzforeningen.

The Spirit of New Orleans udviklede sig hurtigt til det, gruppen er i dag: Eet af de mest kendte og rutinerede orkestre i Danmark, som spiller med en unik, dynamisk og swingende stil, der rummer alle de ingredienser, der skal til for at gøre musikken levende: Ragtime, blues, marcher, love Songs, evergreens, egne kompositioner, gospel og spirituals.

Bandets medlemmer: Preben Nissen: trombone, piano og vokal – Jens Jacob Nissen: banjo, guitar og vokal – Stig Nielsen: saxofon – Jan Åmand: trommer og Kim Holm på bas.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...