Thomas Kjer Olsen fra Sønderborg Motor Club fører i VM-stillingen

1. april 2019 Sundeved

Thomas Kjer Olsen fra Sønderborg Motor Club har haft en forrygende start på VM-sæsonen, og weekendens 3. VM-afdeling blev ingen undtagelse.

Her sluttede Thomas nemlig på en samlet 2. plads på dagen ovenpå to udfordrende heat på Valkenswaards sandbane.

Det betyder, at Thomas bevarer sin føring i den samlede VM-stilling, og den røde nummerplade er dermed fortsat på danske hænder.

Den forsvarende verdensmester i MX2-klassen, Jorge Prado, var tilbage fra nogle dages sygdom, som holdt ham ude af 2. VM-afdeling i forrige weekend.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Valkenswaard viste spanieren imidlertid stor styrke, da han kørte først over målstregen i begge heat.

Thomas Kjer Olsen kom ind som 2’er i første heat.

Her blev han efterfulgt af tyske Henry Jacobi, som han også havde tætte kampe med i forrige weekend til 2. VM-afdeling, skriver Motorklubben

I andet heat blev Thomas Kjer Olsen passeret af belgiske Jago Geerts lige inden mål, og Thomas Kjer Olsen kom derfor ind som 3’er.

Samlet gav det en 2. plads på dagen, med Jorge Prado på 1. pladsen og Jago Geerts på dagens samlede 3. plads.

Artiklen fortsætter under annoncen

Thomas Kjer Olsen sagde om weekendens løb:

“Jeg er godt tilfreds med min indsats. Jeg fik to gode starter i heatene, og det gjorde det lidt nemmere for mig, at jeg ikke skulle ligge og kæmpe mig op igennem hele feltet. Prado kørte rigtig godt, og jeg følte også selv, at jeg kørte godt og havde et godt flow – der manglede bare lige det sidste for at nå Prado.”

Man behøver heldigvis ikke vente længe på mere VM i Motocross – allerede næste weekend skal Thomas Kjer Olsen og de andre kørere i aktion igen, når 4. afdeling køres i Pietramurata i Italien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se billeder og resultater HER på MXGP’s hjemmeside.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...