Thorben Jensen fra ipnordic maner salgsrygte til jorden

29. august 2018 Erhverv

Vi har i det seneste døgns tid læst et par kreative nyheder om vores virksomhed ipnordic A/S – bl.a. tegner en række artikler et billede af, at vi med de seneste års kraftige vækst nu kører vores virksomhed i stilling til et salg med henblik på en hurtig fortjeneste.

Journalisten har mange rigtige betragtninger, men har desværre valgt en misvisende vinkel på vores planer for fremtiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor er det nødvendigt for os at fortælle den rigtige historie:

Hos ipnordic har vi store ambitioner, hvilket vores flotte vækst også bevidner. Vi afsøger selvfølgelig altid mulighederne for at blive mere konkurrencedygtige, da det er nødvendigt for at have indflydelse på det danske telemarked, som er domineret af få, store mastodonter, skriver ipnordic i en pressemeddelelse.

For en lille spiller som os, indebærer det projekter, som kræver kapital i en størrelse, vi ikke selv kan stille. I processen har vi allieret os med erfarne samarbejdspartnere, der også på vidensfronten kan hjælpe os med at løfte forretningen til næste level. En naturlig følge af nye mulige investorer er, at der kan ske ændringer i ejerkredsen – men ledelsen, medarbejdernes jobfunktioner, vores tilknytning til lokalområdet og vores helt særlige virksomhedskultur bliver der ikke pillet ved.

Det er vigtigt for os at bevare ipnordics DNA.

Vores fokus er, og vil altid være, at udvikle forretningen og vores populære servicekoncept, så vi kan beholde vores tilfredse kunder – og få endnu flere med på holdet.

Vores ambition er at gøre ipnordic til den foretrukne teleleverandør til erhvervslivet – og vi mener, at vi kun lige er startet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...