Thue Hvorslev bliver ny administrerende direktør for Sygehus Sønderjylland

30. november 2022 Erhverv
Kommende sygehusdirektør Thue Hvorslev. Pressefoto
Kommende sygehusdirektør Thue Hvorslev. Pressefoto

Region Syddanmark ansætter pr. 1. januar Thue Hvorslev som ny administrerende sygehusdirektør på Sygehus Sønderjylland, der omfatter sygehusene i Sønderborg, Aabenraa og Tønder. Thue Hvorslev er kommer fra en stilling som hospitalschef på Dansk Gigthospital. Her har han siden 2011 haft hovedansvaret for blandt andet hospitalets samlede drift, økonomi og udvikling.

I sit nye job, hvor han afløser Peter Fosgrau, der går pension, får Thue Hvorslev – sammen med to øvrige direktører i direktionen – det overordnede ansvar for ledelsen af Sygehus Sønderjylland. Sygehusenheden er én af Region Syddanmarks fem sygehusenheder. Sygehus Sønderjylland beskæftiger cirka 2700 medarbejdere og har et samlet budget på 2,1 milliarder kroner, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg er rigtigt glad for, at vi kan ansætte Thue Hvorslev som administrerende direktør på Sygehus Sønderjylland. Han har lang cheferfaring og har beskæftiget sig med sundhedsområdet i det sønderjyske fra flere forskellige vinkler igennem mange år både i Sønderjyllands Amt, på Sønderborg Sygehus og senest med Dansk Gigthospital. Jeg ser frem til, at han sammen med den øvrige direktion kan udvikle Sygehus Sønderjylland i en positiv retning”, siger regionsdirektør Jane Kraglund.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...