Ti ledige er blevet en del af Sitel-holdet

11. februar 2016 Uddannelse

I begyndelsen af december satte 14 ledige sig på skolebænken for at blive opkvalificeret til helt konkrete job i virksomheden Sitel.

Artiklen fortsætter under annoncen

jpg” alt=”bc syd” width=”200″ height=”300″ />

I et tæt samarbejde mellem Sitel, Jobcenter Sønderborg og Business College Syd er der blevet sat fokus på bl.a. kommunikation og konflikthåndtering, ligesom der har været undervisning i de konkrete arbejdsopgaver og IT-systemer, som er en del af jobbet hos Sitel.

Et par af de ledige fandt andre job undervejs i forløbet, og for et par stykker var det ikke det rigtige match, men for de ti ledige, som gennemførte forløbet, har det været det helt rigtige – og de er nu alle blevet en del af holdet hos Sitel.

“Det er bare supergodt gået. Det er en klar succes, som viser at målrettet opkvalificering virker. Virksomheden får kvalificerede medarbejdere, som er klædt på til opgaven, og det er helt klart et af de redskaber, som vi skal udvikle i vores indsats til de ledige og i samarbejdet med virksomhederne i kommunen – jeg er sikker på, at det vil kunne bruges i mange både små og mellemstore virksomheder”, siger formand for arbejdsmarkedsudvalg Jan Prokopek Jensen i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk