Tidl. regionsdirektør nægter at betale én eneste krone tilbage

12. april 2016 Erhverv

Mikkel Hemmingsen, forhenværende regionsdirektør i Syddanmark, slår nu fast, at han ikke har tænkt sig at betale en krone af en tre år gammel advokatregning, som hans tidligere arbejdsplads ellers mener, han skal betale, skriver Fyens Stiftstidende. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2015/02/region1.jpg” alt=”region1″ width=”189″ height=”96″ />

“Jeg har nu valgt at involvere min fagforening, som må tage en tvist, hvis det bliver nødvendigt”, siger Mikkel Hemmingsen, der i dag arbejder som økonomidirektør i Københavns Kommune.

Tirsdag eftermiddag skal regionens forretningsudvalg drøfte sagen og tage stilling til, om regionen skal holde fast i tilbagebetalingskravet.

Ifølge regionsrådsformand Stephanie Lose er der dog ingen tegn på, at regionen ændrer kurs.

Regning fra betændt konflikt

Regningen er på 50.652 kroner og stammer fra en betændt konflikt mellem Mikkel Hemmingsen og den daværende sundhedsdirektør Jens Elkjær, mens de begge sad i topledelsen i regionen.

I 2013 hyrede Mikkel Hemmingsen Skov Advokater til at bistå ham i forsvaret mod sundhedsdirektør Jens Elkjær, som i direkte vendinger opfordrede den daværende regionsformand Carl Holst til at skille sig af med Mikkel Hemmingsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk