Tidligere LA-formand Henrik Juul Nielsen valgte Venstre

24. september 2014 Politik

Pressemeddelelse:

Tidligere formand og stifter af LA Sønderborg, Henrik Juul Nielsen, er nyt medlem i Venstre. Jeg har i flere sammenhænge arbejdet sammen

Henrik Juul Nielsen er nu med hos Venstre Nordals.

Henrik Juul Nielsen er nu med hos Venstre Nordals.

Artiklen fortsætter under annoncen

med Henrik, og ser ham som en engageret, arbejdsom og flittig person, og det glæder mig, at kunne byde ham velkommen i et parti med bredde døre og højt til loftet, hvor hans iver og gåpåmod kommer til rette. Rent politisk ligger hans tankegang ikke meget fra Venstres, og jeg ser det på ingen måder som et problem, da vi i forvejen, i et så stort parti som Venstre jo er, ikke har nøjagtig samme holdning til alting, det er med til at skabe nogle gode debatter og nuancer, skriver formanden for Venstre Nordals, Lars Romsøe Grandt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Venstre Sønderborg, har hidtil haft et godt samarbejde med LA Sønderborg, hvilket jeg håber fortsætter, jeg ser da heller ikke Henriks indtræden i Venstre, som en hæmsko for et fornuftigt samarbejde i fremtiden, nærmere tværtimod, for når bare vi trækker Danmark og Sønderborg kommune i den rigtige retning, kan vi gøre det mere effektivt sammen.

Skrevet af: Ole [email protected]
>