Til november åbner nyt Corona-testcenter på Ellegårdvej

5. oktober 2020 COVID-19

Den 1. november åbner Region Syddanmark et Corona-testcenter på Ellegaardsvej 16 i Sønderborg og flere andre steder i regionen. Åbningstider og test-setup på de nye teststationer meldes ud, når de er endeligt på plads.

Regionsrådsformand Stephanie Lose glæder sig over, at det nu bliver nemmere for sønderborgerne at blive testet tæt på deres bopæl:

“Kampen mod corona har vist sig at blive langvarig. Det har hele tiden været en klar prioritet for os at sikre syddanskerne så mange testmuligheder som muligt i så gode rammer for både dem og de mange medarbejdere, der nu har knoklet løs i mange måneder, som muligt”, siger regionsrådsformanden i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kommer nu og de nye testmuligheder vil give mange flere syddanskere mulighed for at blive testet hurtigt og tæt på, hvor de bor.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...