Tilflytterservice har hul igennem til Tyskland

15. oktober 2021 Samfund

På grund af den store efterspørgsel fra Tyskland inviterer Tilflytterservice igen til infodage for potentielle tilflyttere fra Tyskland.

220 tilmeldinger på to måneder fra Tyskland til tiltrækningsevents, som inviterer mulige tilflyttere til infodage om at bo, arbejde og leve i Sønderborg-området – så der ser ud til at være hul igennem nu mod syd, skriver Erhversservice i en pressemeddelelse.

Der er allerede fuldt booket til brunch på Café Alsion den 7. november. Der kommer 120 besøgende fra Tyskland som oplæg og kan besøge infostande, hvor Borgerservice, Jobcentret, Kultur- og fritidsafdelingen, ejendomsmæglere, ejendomskontoret, landsbyer, A2B, Styrelsen for International Rekruttering og Integration og mange flere vil stå parate til at sælge Sønderborg og svare på tyskernes konkrete spørgsmål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Infodagene i september måned har haft ca. 50 deltagere ved hvert arrangement – med masser af børn og flyttemotiverede voksne.

Tyskerne angiver restriktioner, manglende digitalisering, huspriser, skolevæsenet, kysten m.m. som årsager til, at de har interesse i Sønderborg-området.

Der er også infodag den 29. november.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 112, Sønderborg

Masser af politi på Hvedemarken – en person anholdt og en kørt væk i ambulance

27. november 2021 112

Lørdag aften kort efter klokken 20 var der masser af politi ud for en boligblok på Hvedemarken i Sønderborg og alt tyder på, der kan være sket det, som politiet kalder en ‘hændelse’ og det kan dække over drab eller drabsforsøg. Vidner fortæller, der var en indsatslederbil, to såkaldte reklamevogne og også en civil politibil […]

Læs mere...