Tilhørere må optage videoklip under byrådsmøder – politikerne må ikke

28. februar 2018 Politik

Nu er det besluttet, at der må optages videoklip fra byrådsmøder og inden beslutningen blev taget, rejste Daniel Staugaard fra Venstre sig, fordi han undrede sig over, at tilhørere må tage fotos og streame videoeklip, når han ikke må.

Daniel Staugaard er tidligere blevet irettesat for at tage fotos under et byrådsmøde, da han i sidste periode var tilkaldt som vikar for et Venstre-medlem.

“Det er sådan, at vi i Byrådet gerne skal sende et signal om, at vi følger med under møderne”, siger bormester Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og politisk arbejde er også at lytte til andre”, siger Helge Larsen fra Socialdemokratiet. Han mener, at det kan blive svært både at optage videoer, skrive på Facebook og også følge med i dagsordenen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...