Tilhørere må optage videoklip under byrådsmøder – politikerne må ikke

28. februar 2018 Politik

Nu er det besluttet, at der må optages videoklip fra byrådsmøder og inden beslutningen blev taget, rejste Daniel Staugaard fra Venstre sig, fordi han undrede sig over, at tilhørere må tage fotos og streame videoeklip, når han ikke må.

Daniel Staugaard er tidligere blevet irettesat for at tage fotos under et byrådsmøde, da han i sidste periode var tilkaldt som vikar for et Venstre-medlem.

“Det er sådan, at vi i Byrådet gerne skal sende et signal om, at vi følger med under møderne”, siger bormester Erik Lauritzen.

“Og politisk arbejde er også at lytte til andre”, siger Helge Larsen fra Socialdemokratiet. Han mener, at det kan blive svært både at optage videoer, skrive på Facebook og også følge med i dagsordenen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...