Tillykke! Danmarks største brugsforening fylder 50 år

1. oktober 2019 Erhverv

I dag, tirsdag den 1. oktober, runder Brugsforeningen for Als og Sundeved et skarpt hjørne og kan fejre de første 50 år.

Og fødselaren har det godt til trods for en øget online dagligvarehandel og en daglig, skarp konkurrence om kunderne i de fysiske butikker:

”Vejen til vores succes går hånd i hånd med, at vi løbende har investeret millioner af kroner i at opdatere vores butikker, så de i dag fremstår som områdets mest moderne og med et særligt fokus på, at kunderne også kan købe lokale varer i butikken”, siger Lars G Andersen, der siden 2015 har været direktør for Brugsforeningen for Als og Sundeved.

Netop det lokale og den tætte kontakt til de lokale fødevareproducenter var i fokus, da Brugsforeningen for Als og Sundeved arrangerede Food Festival i Augustenborg-Hallerne i forrige weekend:

”Vi har Food Festival hvert andet år og i år valgte 4.000 at lægge vejen forbi og det bekræfter mig i, at vores særlige fokus på at bringe de lokalt producerede fødevarer ud til vores kunder er det rigtige – udover at vi selvfølgelig også har konkurrencedygtige priser og det rigtige udvalg i butikkerne”, siger Lars G. Andersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kunder kommer også til at mærke 50 års-fødselsdagen med en række meget gode tilbud i butikkerne og så er der i øvrigt kaffe og kage i dag, tirsdag, fra klokken 15:00 til 16:30 til alle kunder i alle butikker.

Brugsforeningen for Als og Sundeved omsætter for mere end en halv milliard kroner, har 18.500 medlemmer, beskæftiger 466 medarbejdere og driver to Kvickly-butikker, tre SuperBrugsen-butikker, fem Dagli’Brugsen-butikker, tre Fakta-butikker samt 13 OK tankstationer og fem vaskehaller.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det har gjort Brugsforeningen for Als og Sundeved til Danmarks største brugsforening.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet besluttede at bibliotekerne skal spare over en million kroner

1. december 2022 Politik

Der bliver skåret ned på antallet af læsekredse på biblioteket og på den måde kan der spares 185.000 kroner om året. Der spares yderligere 140.000 kroner årligt ved at nedlægge læsestuerne på bibliotekerne i Dybbøl og Ulkebøl. Det besluttede Byrådet onsdag aften og politikerne skar også ned på den bemandede åbningstid på bibliotekerne og det […]

Læs mere...