Tilmeld dig kommunens borgerpanel

22. marts 2016 Sundeved

Alle borgere, som er fyldt 18 år, har mulighed for at være aktive i lokaldemokratiet gennem kommunens elektroniske borgerpanel, og lige nu søges nye medlemmer til panelet. Artiklen fortsætter under annoncen

jpg” alt=”rådhus1″ width=”300″ height=”204″ />

Panelet skal være bredt sammensat både aldersmæssigt og geografisk, og kommunen har sendt invitationer ud til 6000 borgere via digital post, men alle kan tilmelde sig via kommunens hjemmeside.

Kommunen har siden 2009 haft borgerpanelet, som drives af firmaet Promonitor, og kultur-, borger- og fritidsudvalget har netop besluttet at forlænge aftalen med tre år. Samtidig er det planen at udvikle brugen af panelet, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Som medlem modtager man et par gange om året en e-mail med invitation til et elektronisk spørgeskema, og svarene bliver i anonymiseret form brugt i de lokalpolitiske processer.

Medlemmer kan også blive inviteret til debatmøder i den fysiske verden, og det er planen, at borgerpanelet i stigende grad skal inddrages i den type arrangementer.

Det er hver gang frivilligt, om man vil deltage i en undersøgelse, og man kan til enhver tid udmelde dig af panelet.

Man kan tilmelde sig HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk