Tilmeld din forretningsidé til Årets Iværksætterpris

15. oktober 2015 Sundeved

Det er ikke blot lokale opfindere, der har muligheden for at vinde Årets Iværksætterpris.

Hvis du vil vinde på en idé om at åbne en frisørsalon, så skal der kigges grundigt på, hvad der er af konkurrence, så din salon skiller sig ud fra alle de andre.

Hvis du vil vinde på en idé om at åbne en frisørsalon, så skal der kigges grundigt på, hvad der er af konkurrence, så din salon skiller sig ud fra alle de andre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis du har en god idé til en forretning, der skaber vækst og arbejdspladser i Sønderborg, så meld dig endelig til”, siger Steen Bielefeldt til SønderborgNYT.

Steen Bielefeldt er ansat i Sønderborg Iværksætter Service, hvor han guider iværksættere, som arbejder på at føre deres forretningsidé ud i livet.

Altså er drømmen om at blive selvstændig et godt afsæt til at starte sit eget.

SønderborgNYT skrev  onsdag om sidste års vindere. Det kan du læse HER

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når man så begynder at se på, hvad der er af konkurrence, så får man idé om det unikke i ideen”, siger Steen Bielefeldt. Han siger videre:

“For at deltage i konkurrencen, så er der et tilmeldingsskema, der skal udfyldes det og så bliver de ti med de bedste ideer kaldt til et møde og til allersidst er der blot tre, der står foran dommerbordet i finalen”.

Du har frem til 5. november til at indsende skemaet med din forretningsidé.

Skemaet finder du HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...