Tilmeld din forretningsidé til Årets Iværksætterpris

15. oktober 2015 Sundeved

Det er ikke blot lokale opfindere, der har muligheden for at vinde Årets Iværksætterpris.

Hvis du vil vinde på en idé om at åbne en frisørsalon, så skal der kigges grundigt på, hvad der er af konkurrence, så din salon skiller sig ud fra alle de andre.

Hvis du vil vinde på en idé om at åbne en frisørsalon, så skal der kigges grundigt på, hvad der er af konkurrence, så din salon skiller sig ud fra alle de andre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis du har en god idé til en forretning, der skaber vækst og arbejdspladser i Sønderborg, så meld dig endelig til”, siger Steen Bielefeldt til SønderborgNYT.

Steen Bielefeldt er ansat i Sønderborg Iværksætter Service, hvor han guider iværksættere, som arbejder på at føre deres forretningsidé ud i livet.

Altså er drømmen om at blive selvstændig et godt afsæt til at starte sit eget.

SønderborgNYT skrev  onsdag om sidste års vindere. Det kan du læse HER

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når man så begynder at se på, hvad der er af konkurrence, så får man idé om det unikke i ideen”, siger Steen Bielefeldt. Han siger videre:

“For at deltage i konkurrencen, så er der et tilmeldingsskema, der skal udfyldes det og så bliver de ti med de bedste ideer kaldt til et møde og til allersidst er der blot tre, der står foran dommerbordet i finalen”.

Du har frem til 5. november til at indsende skemaet med din forretningsidé.

Skemaet finder du HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...