Tilmeldingen til Aktiv Sommerferie åbner på onsdag

11. juni 2021 Samfund

På onsdag klokken otte åbner tilmeldingen til Aktiv Sommerferie og på ungdomsskolens hjemmeside kan der vælges mellem godt 50 forskellige aktiviteter, som rammer elever fra 1. til 10. klasse, skriver Sønderborg Kommune.

”Vi er rigtig glade for, at udbuddet – trods corona – er meget bredt i år og der kan vælges mellem mange forskellige aktiviteter. Udbuddet vokser hele tiden og der sker stadig løbende tilføjelser, også i 11. time, fordi mange foreninger har valgt at vente til sidste øjeblik, når nu coronarestriktionerne har været svære at forudsige. Så vi håber, at rigtig mange børn og unge er klar til en aktiv sommerferie”, siger Ole Nordentoft Rasmussen, der er leder af Sønderborg Ungdomsskole, som står for Aktiv Sommerferie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Programmet for Aktiv Sommerferie 2021 byder på cirka 50 forskellige aktiviteter, som målgruppemæssigt er spredt fra 1.-10. klasse. Der er både sportsaktiviteter, kreative aktiviteter, ture, sejlads, skydning, bagning, personlig pleje, korsang, vandaktiviteter, programmering, optrædener, musik, motor og meget, meget mere.

Programmet er allerede synligt på Sønderborg Ungdomsskoles hjemmeside.

Du skal bruges UNI-login for at tilmelde barnet til en aktivitet.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...