Tim Hansen åbnede for musikken på Den Gamle Skole

3. november 2016 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

På Den Gamle Skole i Rinkenæs var scenen torsdag aften sat med et foredrag om kræft og resten af aftenen stod i musikkens tegn.

“Det er jo spil dansk, som det handler om i denne uge”, sagde Tim Hansen, der stod klar med sin guitar og havde fået en Shubidua-tekst sat på storskærm. Den sang blev fulgt op af flere andre danske sange og en enkelt på engelsk.

Det er blandt andre Brian O’Driscoll, der står bag arrangementerne i Den Gamle Skole.

“Og vi har aftener, hvor der er en række mennesker, der byder ind med et eller andet, som de vil vise, spille eller fortælle andre”, siger Brian O’Driscoll til SønderborgNYT. Der har været masser af musik, fortællinger og også en iværksætter, der fortalte om sin virksomhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når rækken af “optrædende” er brugt op. så går resten af aftenen med jam. Det betyder, at alle de, der har et instrument med, de kan spille sammen – og dem uden instrumenter kan lytte eller synge med.

 

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...